Dyslexie boeken

De allermooiste boeken van Kluitman in het lettertype Dyslexie

Omdat iedereen onze boeken moet kunnen lezen hebben we van hel titels dyslexie boeken gemaakt.

Maakt lezen makkelijker voor kinderen met dyslexie

Wij zijn supertrots op onze kinderboeken in het lettertype Dyslexie. Veel kinderen lezen een stuk gemakkelijker dankzij de speciale letters, ontworpen door Christian Boer. Voor dit speciale lettertype werd hij zelfs genomineerd voor ’s werelds grootste en belangrijkste designprijs, de INDEX-Award!

Er zijn bij Kluitman inmiddels veel kinderboeken verschenen in het lettertype Dyslexie. Voor beginnende lezers zijn er de boeken over Bas en Brit, de onhandige Mees en spannende Dino-avonturen. Meiden zullen vast gaan voor een Heksje Lilly- of Floortje-boek en jongens voor Koen Kampioen of de spannende serie Overleven in de wildernis. Ook paardenfans met dyslexie kunnen hun hart ophalen met de superleuke boeken over manege de Bleshof en de Heartland-serie. En dit is nog lang niet alles. Want als kinderen met dyslexie eenmaal zo’n boek uit hebben, willen ze alleen maar meer lezen! Kijk daarom snel bij onze boeken in het lettertype Dyslexie voor het constant uitbreidende aanbod dyslexie boeken.

Leren Lezen met Kluitman. Rens en Robo. Mijn hond is een held DyslexieKoen Kampioen speelt in Italië DyslexieEngel. Engel. Spannende avonturen van een zeer bijzonder meisje. DYSLEXIE

Pietje Bell dyslexie boeken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle boeken in het lettertype Dyslexie