Het soort boek waarvoor je je kinderen vroeg naar bed wilt brengen: de nieuwe serie ‘Beer & Konijn’

Bij uitgeverij Kluitman is de nieuwe kinderboekenserie ‘Beer & Konijn’ verschenen. Een fantastische serie vol humoristische verhalen en met een licht filosofische insteek. Met simpele vragen en grappige observaties zetten ze de lezer (en luisteraar) aan het denken over alledaagse dingen.

Beer en Konijn is een frisse wind in kinderboekenland, een verhaal om hardop om te lachen. Het soort boek waarvoor je je kinderen vroeg naar bed wilt brengen, zodat je weer mag voorlezen.
NEIL GAIMAN

BEER & KONIJN

Beer en Konijn verschillen als dag en nacht: Konijn moppert altijd en Beer is juist altijd vrolijk; Beer benadert de dingen met haar gevoel en Konijn juist met zijn verstand. Hoewel ze elkaar lang niet altijd begrijpen (waarom eet Konijn zijn eigen poep op?) kunnen de twee ook niet zonder elkaar. Want zeg nou zelf: als iedereen hetzelfde was, zou dat ook maar saai zijn, toch?

Beer en konijn. Een onverwachte vrienschapEen onverwachte vriendschap
Beer wordt tijdens haar winterslaap wakker gemaakt door een inbreker! Nu is ze haar voedselvoorraad kwijt en ze is vastbesloten om de dader te vinden. Maar tijdens de winter is ze nog nooit wakker geweest. Gelukkig is daar een vreemd konijn dat haar wel een handje kan helpen.

 

Beer en konijn. Herrie in het hol

Herrie in het hol
Konijn heeft de pest in, want hij kan nergens rustig slapen. Hij moppert nog meer dan normaal. Beer wil haar vriend wel helpen en doet dat op haar eigen optimistische manier…

 

 

Beer & Konijn | Julian Gough & Jim Field | Een onverwachte vriendschap | 978 90 206 8211 3 | Herrie in het hol | 978 90 206 8212 0 | € 12,99