Verdronken, het tweede deel in de spannende horrorserie ‘Horrorland’, verschijnt in oktober


Dit jaar is uitgeverij Kluitman gestart met de spannende horrorserie ‘Horrorland’, voor lezers vanaf 10 jaar. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland), is het weer tijd om flink te gaan griezelen. Het tweede boek in de serie is eveneens geschreven door K.R. Alexander. Verdronken verschijnt eind oktober. In november volgt Ik zal je vinden.

Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want sinds ze ruzie hebben gekregen, is Samantha een vreselijke pestkop geworden. Ze gebruikt Rachel om haar huiswerk voor haar te maken en geeft haar overal de schuld van. In een moment van pure woede duwt Samantha Rachel in het meer. Rachel zakt naar de bodem en komt niet meer boven…Ze moet wel dood zijn, dat kan niet anders. Maar de volgende dag verschijnt Rachel gewoon op school alsof er niets gebeurd is… Vanaf dat moment zijn de rollen omgedraaid. Rachel is teruggekomen, en ze is uit op wraak.

K.R. ALEXANDER
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horrorverhalen, bestemd voor jonge lezers die op zoek zijn naar enge en spannende boeken. The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

Kijk hier voor meer informatie over Verdronken.