Stem op Nadine Swagerman voor de Jonge Jury Debuutprijs!

Nadine Swagerman is met haar thrillerdebuut Eén waarheid genomineerd voor de Jonge Jury Debuutprijs 2019. Deze razend spannende thriller verscheen in de zomer van 2018 en werd bij de doelgroep zeer goed ontvangen.

>>Stem hier voor de jonge jury.

De Jonge Jury Debuutprijs is een jaarlijkse publieksprijs voor jeugdboeken voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Dag van de Jonge Jury op woensdag 5 juni in TivoliVredenburg te Utrecht.

ÉÉN WAARHEID
Wanneer Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar wereld volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet en in een psychiatrische kliniek belandt. Daar ontmoet ze Joritt, een student verpleegkunde. Hij is de enige die haar soms even laat vergeten waar ze is en waarom.

Jorrit wil graag meer weten over de dood van Laura’s ouders en hij komt terecht op de website van een amateur-misdaadverslaggever, die de gebeurtenissen rondom deze moord op de voet volgt. En terwijl de politie haar best doet om de zaak op te lossen, stuit Joritt op informatie die Laura’s wereld totaal op zijn kop zal zetten…

NADINE SWAGERMAN
Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Ze stond in de finale van twee schrijfwedstrijden, en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een contract tekende bij uitgeverij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

> Meer informatie over ‘Eén waarheid’ of dit boek bestellen? Kijk hier.

  • Reacties