Spreekbeurt

drakendoder-site Wat leuk dat je een spreekbeurt gaat houden over een van de kluitman-boeken. Natuurlijk willen we je helpen met wat tips om dat zo goed mogelijk te doen.

Lees meer

Boekbespreking

merel-jansen-site3We helpen je graag met het maken van je boekbespreking. Lees hier hoe je een goed cijfer kunt halen. Kluitman geeft nuttige tips voor het maken van een boekbespreking.

Lees meer

Boeken

Boeken top 4 Bekijk alle boeken

Kleurplaten

Klebobbi-kleurplaat-2urpotloden geslepen en viltstiften niet uitgedroogd? Kleurplaten uit de leukste kinderboeken vind je bij Kluitman. Kies een kleurplaat & print hem uit!

Lees meer

Verhalen

  heksje-lily-siteHeb je zelf een super leuk kinderboek of een verhaal geschreven dan kunnen we het voor je op de site van Kluitman plaatsen. Of lees hier alle verhalen die anderen hebben ingestuurd.

Lees meer

Zelf een kinderboek schrijven?

bobbi-foto-site Heb je zelf een kinderboek geschreven of wil je er meer over weten? Bijvoorbeeld hoe van je verhaal dan een echt boek gemaakt kan worden? Wij geven je een aantal tips

Lees meer

Spelletjes

heksje-lilly-site De leukste spelletjes bij de mooiste kinderboeken. Ontmoet bijvoorbeeld de paarden van De Bleshof, of ga woorden zoeken met fee fleur

Lees meer