Internationaal bekend trio presenteert eerste kinderboek

Het vorig jaar voor een Oscar genomineerde creatieve trio uit Utrecht, Job, Joris & Marieke, presenteert zaterdag 1 oktober hun eerste kinderboek Wie doet dat toch? 
Wie doet dat toch? is een echte whodunnit waar illustraties en tekst een spannend verhaal vormen, vol humor.
De presentatie van dit unieke kinderboek vindt om 14.00 uur plaats bij Boekhandel Scheltema in Amsterdam. Job, Joris en Marieke lezen voor uit de hilarische voorleesdetectie en signeren na de presentatie hun nieuwe boek.

Wie doet dat toch

Wie doet dat toch?

Wie doet dat toch?
Wie doet dat toch? is een hilarische voorleesdetective, een echte geïllustreerde whodunnit. Een boek waar jong en oud veel plezier aan zullen beleven.
De heisa begon allemaal met een wip die in twee stukken lag. En het werd nog bonter; alle hengels waren doormidden, lantaarnpalen vielen om en zelfs de windmolen was in stukken. Het leek allemaal wel doormidden geknaagd! En iedereen vroeg zich af: wie doet dat toch?
Wie doet dat toch

Wie doet dat toch?

Job Joris en Marieke

Job Roggeveen (1979), Joris Oprins (1980) en Marieke Blaauw (1979) maken met zijn drieën animaties en illustraties.
Ze hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie aan de Design Academy in Eindhoven. In 2007 zijn ze hun eigen studio begonnen. Wanneer ze met een nieuw project beginnen dan werken ze eerst samen het concept en het ontwerp uit. Daarna verdelen de taken onderling. Dit gaat in onderling overleg. Over het algemeen houden Joris en Marieke zich het meeste bezig met de animatie en het verhaal en werkt Job het meeste aan de illustraties en de muziek. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt werken. En op die manier maken ze fantastische dingen! Hun korte film ‘A Single Life’ is genomineerd voor een Oscar.
  • Reacties