Boekpresentatie Sinterklaas voor grote kinderen

Op donderdag 5 november zal kinderboekenschrijfster Chariva haar boek Sinterklaas voor grote kinderen presenteren bij boekhandel Scheltema in Amsterdam. In dit unieke sinterklaasboek wordt op speelse wijze het geheim van het sinterklaasfeest onthult. De presentatie zal om 19.30 uur van start gaan en iedereen is welkom.

Sinterklaas voor grote kinderen

Sinterklaas voor grote kinderen

Samen met ontwikkelingspsychologe Carolina Sleijffers zal Chariva een seminar geven over Sinterklaas en het einde van magisch denken. In combinatie met dit vrolijke feest betekent het einde van magisch denken het begin van iets anders. Namelijk: het uur van de waarheid. Het seminar is voor ouders die lastige vragen krijgen omtrent Sinterklaas, of gewoon denken dat de tijd rijp is. Want hoe pak je zoiets nou goed aan? Aanmelden voor deze leerzame avond kan via roos@scheltema.nl.

 

 

Sinterklaas voor grote kidneren

Sinterklaas voor grote kinderen

Sinterklaas voor grote kinderen
In Sinterklaas voor grote kinderen komt naar voren wie Sinterklaas écht was, welke wonderen hij verrichtte en waarom hij heilig werd verklaard. Daarnaast zorgt dit boek ervoor dat de waarheid geen koude douche wordt, maar een uitermate zachte landing. een die het kind recht doet. Sinterklaas voor grote kinderen geeft het sinterklaasfeest een onverwachte, extra dimensie en zal het onthullen van het geheim voor veel ouders gemakkelijker maken. Reken op een flinke dosis humor en kleurrijke illustraties van Job, Joris & Marieke, drie heuse Nederlandse Oscarkandidaten. Sinterklaas voor grote kinderen is een oprecht boek, voor het kind van nu.

Sinterklaas voor grote kinderen werd door de Boekenkrant ‘het leukste boek over Sint Nicolaas’ genoemd.
“Met Sinterklaas voor grote kinderen schreef auteur Chariva een verfrissend en vrolijk kinderverhaal, dat voor ouders het verklappen van het grote geheim achter Sinterklaas stukken leuker maakt. Want ook dat moment maakt deel uit van de jaarlijkse Sinterklaastraditie.”

Chariva

Chariva

Chariva
Chariva (1984) groeide op in Hilversum. Ze is liefhebber van de onschuld en rijke fantasie van kinderen. Eigenlijk zijn ‘kinderen’ en ‘opvoeding’ onderwerpen waar ze zich altijd al voor interesseerde. Want; kinderen zijn ten slotte de toekomst. Haar interesse gaat vooral uit naar magisch denken, de menselijke geest en de ontwikkeling hiervan. In dit kader maakt Chariva de wereld graag mooier, begrijpelijker en overzichtelijker. Haar doel: kinderen meer inzicht, zelfvertrouwen en kennis geven, zonder hun ‘kindzijn’ uit het oog te verliezen. Deze creatieve auteur, die dol is op verhalen en mooie woorden, is naast schrijfster ook reclamemaakster, actrice en model. Haar enthousiasme en energie zijn zeer aanstekelijk en terug te vinden in al haar creaties. Chariva woont en werkt in Amsterdam.

  • Reacties