Boekpresentatie Alles wat ik voel

Waarom voel je wat je voelt? Is het niet erg om jaloers te zijn? Kun je jezelf empathie aanleren?

Bij ons is een prachtig boek over emoties verschenen: Alles wat ik voel geschreven door auteur en filosoof Stine Jensen. In Alles wat ik voel komen alle grote emoties aan bod, zoals blijheid, jaloezie, verliefdheid en verdriet.

We vierden de verschijning van Alles wat ik voel met een knallend feest op de Sint Janschool in Amsterdam. De schoolband speelde onder leiding van Rik van Elstgeest swingende muziek en maakte speciaal voor deze dag het lied Een gevoel. De nummers sloten perfect aan bij de emotieworkshops van yogalerares Mascha (Mascha’s Dansstudio). Zij gaf onder andere een lachworkshop en schudde iedereen wakker met de emotieworkshop ‘Gooi het eruit met Mascha’.
Stine Jensen verraste de leraren met een emotiescanner waarmee ze testte hoe blij de leraren op de Sint Jansschool waren.

Emotiekunstwerk
Om de verschijning van Alles wat ik voel te vieren hebben de leerlingen van groep vijf tot en met acht van de Sint Janschool een kunstwerk gemaakt over hun emoties.
Emotiekunstenaar Ruben van de Ven heeft de kunstwerken van alle leerlingen in algoritmes geplaatst waardoor een heel nieuw kunstwerk is ontstaan. De indeling is gemaakt op basis van leeftijd, emotie en kleur. Het resultaat kun je hier vinden.

 

  • Bekijk in de webshop
  • Gerelateerde berichten
  • Reacties
 

Stine Jensen over Alles wat ik voel interview NPO Radio 1

Lees meer

 

Zilveren Griffel winnaar Stine Jensen komt met nieuw boek

Lees meer

 

Nieuw kinderboek Stine Jensen

Lees meer