Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Uit het leven van Dik Trom bind-up

Uit het leven van Dik Trom verscheen in 1891 en nu, precies 125 jaar later, is het dikke jongetje dat vol streken zit nog steeds bekend bij jong en oud.

De Dik Trom-serie bestaat in totaal uit zes boeken waarin Dik het ene avontuur na het andere beleeft. Vaak hoort Diks vader als hij thuiskomt van zijn werk wat zijn zoontje die dag allemaal heeft uitgehaald. Hoofdschuddend hoort hij de verhalen van zijn vrouw aan, maar op elk avontuur van Dik reageert hij met: “Griet, ’t is een bijzonder kind, en dat is-ie!”

En bijzonder is het geesteskind van C. Joh. Kieviet zeker. Kieviet schreef de verhalen omdat hij vond dat al die ‘brave’ kinderboeken die er waren, niet aansloten bij de belevingswereld van kinderen. Dik Trom is een deugniet met een hartje van goud, met wie het ondanks al zijn capriolen altijd goed afloopt. Door de jaren heen genoten miljoenen mensen van zijn avonturen.
Deze nieuwe uitgave is een bind-up van Uit het leven van Dik Trom en Dik Trom en zijn dorpsgenoten. De teksten zijn herzien en aangepast aan de huidige tijd, zodat ook de lezers van nu er weer een hoop plezier aan kunnen beleven!

14.99
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.