Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Super Jan griezelkasteel DYSLEXIE

Grappig en fantasierijk kinderboek over een jonge superheld

Speciale uitgave in het Lettertype Dyslexie van de superleuke serie over de avonturen van Jan, die graag een superheld wil zijn.
Jan heeft vakantie, maar hij heeft er geen zin in. Zijn vrienden zijn weg en het regent. Gelukkig mag hij met zijn buren, de Stromboli’s, mee naar een kasteel. Maar daar gebeuren vreemde dingen en de superkracht van Jan komt goed van pas!

De grote vakantie is begonnen.
Maar Jan kijkt er niet erg naar uit.
Al zijn vrienden gaan weg, behalve hij.
Het dak moet worden gerepareerd.
Als het regent, is hun huis net een zwembad.
Maar Jan heeft geluk.
Zijn buren, de Stromboli’s, gaan naar een kasteel.
En Jan mag mee.
Maar de vakantie loopt anders dan verwacht.
De butler gedraagt zich vreemd.
En de huishoudster lijkt op een zombie.
En alsof dat niet genoeg is, spookt het er ’s nachts.
Gelukkig heeft Jan superkracht.
En die heeft hij nodig ook!

Fantasierijk boek van de bekende auteur en illustrator Harmen van Straaten, die ook het Kinderboekenweekgeschenk van 2013 schrijft over Super Jan!

De boeken in het Lettertype Dyslexie zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse scholen en boekhandels. De eerste herdrukken zijn al besteld en de lovende reacties blijven binnenkomen. We zijn druk bezig de titellijst nog veel langer te maken. Want als kinderen met dyslexie eenmaal zo’n boek hebben gelezen, willen ze meer!

Kinderen met dyslexie zien letters vaak gespiegeld, omgedraaid of met elkaar verwisseld. Christian Boer is grafisch vormgever en heeft een nieuw lettertype ontwikkeld waarbij de letters minder op elkaar lijken en dus minder makkelijk gedraaid, gespiegeld of verwisseld worden. Dit resulteert in minder leesfouten, minder moeite met lezen en dus meer plezier in lezen voor kinderen met dyslexie!

12.50
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.