Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Mijn magische leven Zach King

Zach King mijn magische leven binnenwerkFantasie, humor en magie in Mijn magische leven, het debuut van social media-ster Zach King

De elfjarige Zach weet zeker dat hij een magische gave bezit, net als de rest van zijn familie. Maar waarom ontdekt hij hem dan maar niet? Het lijkt erop dat de magie van zijn familie Zach heeft overgeslagen en daarom wordt hij naar een normale middelbare school gestuurd.

En daar ontdekt hij per toeval ineens zijn magische kracht! Maar niet alleen hij. Iemand heeft het vreemde voorval gefilmd en voor Zach het doorheeft, gaat zijn video viraal op YouTube.

Zachs nieuwe vriend Aaron, het leuke meisje Rachel en de gemene Tricia: iedereen wil weten hoe hij zijn ‘ trucs’ doet. Zach weet dat de magie van hem en van zijn familie geheim moet blijven, maar hij wil ook graag populair zijn op zijn nieuwe school…

Het boek komt op een magische manier tot leven dankzij de gratis Augumented Reality-app, waarvoor de nieuwste technologieën zijn gebruikt.

Bekijk hier de toffe filmpjes van Zach King

 

14.99
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.