Manege de Zonnehoeve. Pony in paniek

Manege de Zonnehoeve – Pony in paniek

De leukste kinderenboeken over pony’s
Manege de Zonnehoeve is een populaire serie kinderboeken over pony’s. Een echte aanrader voor alle paardenfans vanaf 7 jaar!
Ieder deel vertelt het verhaal van een andere pony van de Zonnehoeve. Pony in paniek gaat over Klaartje, een meisje dat al langer op de Zonnehoeve rijdt. Ze krijgt nu eindelijk haar eigen pony! Dat wordt Storm, een exmoorpony. Maar het trainen van Storm gaat niet vanzelf. Van de meest simpele dingen – zoals een halster aandoen en hoeven optillen – raakt hij in paniek. Laat staan dat iemand op hem kan rijden! Zal het Klaartje ooit lukken om Storms vertrouwen te winnen?

9.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

''Als je paarden leuk vindt, is Pony in Paniek van Getrud Jetten beslist een aanrader. Het is grappig, vlot geschreven, en het laat zien dat paarden en pony’s meestal niet zomaar vervelend zijn, maar dat ze er een reden voor hebben. Iets wat voor iedere paardenliefhebber ontzettend belangrijk is om je te realiseren!'' - allesoverboekenschrijvers.nl Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.