Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Mainstreet. Een onverwacht spannende vakantie

Het eerste fanfictie boek over de populaire Nederlandse boyband Mainstreet!

Romy en haar vriendinnen sparen al het hele jaar om voor het eerst met elkaar op vakantie te kunnen. Nu de zomervakantie dichterbij komt, is het nog niet zo makkelijk kiezen! Wordt het shoppen, surfen of feesten? Parijs, Spanje of Terschelling? Uiteindelijk kiezen ze voor de Teen Ranch in Schotland: een oud landhuis waar ze helemaal voor zichzelf moeten zorgen.

Al snel blijkt de mooie landelijke villa in het echt iets minder idyllisch dan op de foto’s op internet. En iets spookachtiger… Gelukkig hebben de meiden gehoord dat de volgende dag vier jongens uit Nederland zullen arriveren. Dan wordt het vast minder eng. En als ze zien wélke jongens dat zijn, kan hun vakantie helemaal niet meer stuk!

De fans van Mainstreet kregen een unieke kans en mochten verhalen bedenken en schrijven. Het beste ‘fanverhaal’ is uitgekozen en kinderboekenauteur Victoria Farkas heeft het verhaal omgetoverd tot een boek, met respect voor de bedachte verhaallijn.

9.99
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.