Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Koen Kampioen. Snel naar de top (AVI E5)

Snel naar de top is het twintigste boek over Koen Kampioen. Dit keer op AVI-E5 niveau in plaats van AVI-M5 zodat er langer doorgelezen kan worden in je favoriete serie.

Aukje gaat verhuizen! Dat nieuws slaat in als een bom. Maar gelukkig verhuist ze niet naar de andere kant van het land. Ze woont nu in de buurt van de atletiekbaan en ze blijkt erg hard te kunnen lopen. Koen maakt zich zorgen. Hij is bang dat Aukje bij FC Top weggaat. Hoe moet het dan verder met hun team? Koen merkt dat hij zelf ook niet altijd snel genoeg is om uit de dekking te komen. Dat moet echt beter, want hij wil met zijn team naar de top. Maar hoe?

Koen Kampioen is al jaren het bewijs dat jongens wel degelijk van lezen houden‘ Coolesuggesties.nl

8.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

''Fans van Koen Kampioen zullen ongetwijfeld blij zijn met dit nieuwe deel van deze voetbalreeks. Nog leuker is dat het boek dit keer niet geschreven is op AVI M5 niveau, maar dat het een stapje hoger is gegaan. Zo kunnen de fans lekker door blijven lezen in deze serie, op het AVI E5 niveau. Koen Kampioen Snel naar de top laat zien dat je samen veel kunt bereiken.Voetbalfans zullen genieten van de sportieve verhalen op en rond het voetbalveld.'' - Wijtestenhet.nl Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.