Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Koen Kampioen komt in actie (AVI M5)

De kinderboeken over Koen Kampioen zijn vrolijk, spannend en grappig. En alles draait om voetbal.
Broekie, de trainer van Koens team, gaat weg bij FC Top, maar dat wil het team niet. Ze komen in actie om hun eigen trainer terug te krijgen.

‘Zonder Broekie is er niet aan,’ moppert Koen.
Hij zit samen met zijn vrienden van FC Top in de kantine.
Hun trainer, Sebas van der Broek, heeft net verteld dat hij bij Scoor gaat trainen.
En dat hij dus weggaat bij FC Top!
‘Zullen we een plan maken?’ stelt Koen voor.
‘Want Broekie moet ons weer komen trainen.’
Renske knikt. ‘Goed idee.’
‘We gaan naar Scoor toe,’ bedenkt Gijs.
‘Met spandoeken en zo. Dan komt hij vast wel bij ons terug.’
‘Dat doen we,’ zegt Koen.
‘We komen in actie!’

Voor beginnende lezers is het belangrijk dat ze boeken lezen die ze leuk vinden. Op die manier leren ze dat er bij het lezen een wereld voor je kan opengaan. Dit boek over Koen Kampioen is geschikt voor kinderen die van vrolijke, spannende boeken houden en natuurlijk van voetbal!

Ze zijn geschikt voor beginnende lezers die al een jaar leeservaring hebben. Vooral voor groep 4 en 5, maar je kunt ze natuurlijk best langer blijven lezen! En als deze boeken te makkelijk worden, kun je verdergaan in de Koen Kampioen-serie voor lezers vanaf 9 jaar.

8.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Het verhaal is in een vlotte stijl met veel dialogen geschreven. Korte zinnen, zonder moeilijke woorden, gezet in een grote, schreefloze letter en in een overzichtelijke bladspiegel (ruime marges, ruime interlinie). Tussen de tekst zijn vele zwart-wittekeningen, ingekleurd met grijstinten, opgenomen die goed bij het verhaal passen.' NBD Biblion


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.