Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Koen Kampioen en de superbeker (AVI M5)

Het vierde deel in de bekende kinderboekenserie voor voetbalfans vanaf 7 jaar
AVI M5

De kinderboeken over Koen Kampioen zijn vrolijk, spannend en grappig. En alles draait om voetbal.
Koen heeft samen met zijn klas schoolvoetbal. De juf traint de klas om de finale te winnen, want dan krijgen de leerlingen een supergrote beker.

Koen heeft samen met zijn klas schoolvoetbal.
‘Waarom gaan jullie niet extra oefenen?’ vraagt zijn trainer Broekie.
‘Misschien wil je juf jullie wel trainen. Je krijgt een grote beker als je de finale wint. Een superbeker. Dat is echt tof!’
‘Echt waar?’ vraagt Koen.
Broekie knikt.
‘Die heb ik vroeger ook gewonnen. Hij kwam wel tot aan mijn knieën.’
Koen lacht.
Een superbeker winnen.
Daar droomt hij ook van!

Voor beginnende lezers is het belangrijk dat ze boeken lezen die ze leuk vinden. Op die manier leren ze dat er bij het lezen een wereld voor je kan opengaan. Dit boek over Koen Kampioen is geschikt voor kinderen die van vrolijke, spannende boeken houden en natuurlijk van voetbal!

Ze zijn geschikt voor beginnende lezers die al een jaar leeservaring hebben. Vooral voor groep 4 en 5, maar je kunt ze natuurlijk best langer blijven lezen! En als deze boeken te makkelijk worden, kun je verdergaan in de Koen Kampioen-serie voor lezers vanaf 9 jaar.

8.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Voor veel kinderen zijn deze boekjes een feest van herkenning: ze lezen lekker snel, ze kunnen zich identificeren met de hoofdpersonen en ze kunnen als beginnende lettervreters achter elkaar de hele serie lezen.' NBD


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.