Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Koen Kampioen. Een echte nummer 10

Het tiende deel in de bekende kinderboekenserie voor voetbalfans vanaf 7 jaar

De kinderboeken over Koen Kampioen zijn vrolijk, spannend en grappig. En alles draait om voetbal.
Koen snapt het niet. Normaal scoort hij bijna elke wedstrijd, maar nu bakt hij er niets van. Misschien moet hij op een andere plek in het veld gaan spelen.

‘Een nummer 10?’ vraagt Koen. ‘Wat is dat?’
‘Een speler met nummer 10 staat achter de spits,’ zegt Broekie. ‘Hij moet erg technisch zijn.’
‘Vet! Wie weet word ik wel een goede nummer 10.’ De laatste tijd gaat het niet zo goed met het team van FC Top.
Koen snapt het niet. Normaal scoort hij bijna elke wedstrijd, maar nu bakt hij er niets van. Het is alsof de tegenstander steeds weet waar hij staat. Misschien gaat het beter als hij op een andere plek gaat spelen.

Voor beginnende lezers is het belangrijk dat ze boeken lezen die ze leuk vinden. Op die manier leren ze dat er bij het lezen een wereld voor je kan opengaan. Dit boek over Koen Kampioen is geschikt voor kinderen die van vrolijke, spannende boeken houden en natuurlijk van voetbal!

Ze zijn geschikt voor beginnende lezers die al een jaar leeservaring hebben. Vooral voor groep 4 en 5, maar je kunt ze natuurlijk best langer blijven lezen! En als deze boeken te makkelijk worden, kun je verdergaan in de Koen Kampioen-serie voor lezers vanaf 9 jaar.

8.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Het verhaal, dat uit tien hoofdstukken bestaat, laat zich vlot lezen. Er zitten veel voetbalfragmenten in wat de echte voetballiefhebbers zeker zullen waarderen. Begrijpelijk taalgebruik met veel dialoog.' NBD Biblion


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.