Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Knallen met de Kameleon

Tijdens een bezoek aan de camping van Lenten komen Hielke en Sietse erachter dat hun schoolgenootje Ayoka daar met haar vader en broertje in een caravan woont. Haar moeder is achtergebleven in Afrika, maar ze weten niet waar ze precies is en hoe het met haar gaat. Als Ayoka’s vader vals wordt beschuldigd van diefstal, blijkt ook nog eens dat ze geen verblijfsvergunning hebben. ‘Illegalen’ is een term die Hielke en Sietse alleen van het nieuws kennen, maar niet iets wat hoort bij een leuk meisje als Ayoka. De broers willen Ayoka en haar familie graag helpen, maar ze hebben geen idee hoe.

Ondertussen komen ze er per toeval achter dat hun vader en moeder bijna 25 jaar getrouwd zijn. Ze bedenken een origineel plan om hun ouders te verrassen. Het moet een feest worden dat zal knallen!

Knallen met de Kameleon! is weer een geheel nieuw verhaal over de bekendste tweeling van Nederland: Hielke en Sietse Klinkhamer. Het pseudoniem B.M. de Roos staat voor het schrijversduo Bies van Ede en Maarten Veldhuis en zij zijn er weer bijzonder goed in geslaagd om samen een écht Kameleon-avontuur te schrijven. Voor Knallen met de Kameleon! verscheen ook het boek De Kameleon is terug!

 

12.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

'Het boek is geschikt voor jongens en meisjes van 9 tot en met 12 jaar. Door een prettige stijl, eenvoudige woordkeuze, korte hoofdstukken en de ruimte om de tekst is het boek ook aantrekkelijk voor kinderen die moeite met lezen hebben. Het boek is een op zichzelf staand verhaal. Je hoeft geen kennis te hebben van voorafgaande delen.' - Hebban


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.