Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Het Klokhuis onderneemt – Dat is je eigen zaak!

Een must have voor alle jonge ondernemers: Het Klokhuis onderneemt – Dat is je eigen zaak!

Is ondernemen iets voor volwassenen? Ben je gek! Kinderen zijn juist heel goed in staat om een eigen zaak te beginnen. Ze zijn creatief en zien veel kansen. Loop maar eens rond op een vrij-markt, dan zie je wat ondernemen is!
In Dat is je eigen zaak! krijgen kinderen handige instructies en veel tips van leeftijdgenoten en andere succesvolle ondernemers. Waar begin je? Hoe zet je je ideeën om in iets concreets? Waar moet je allemaal aan denken? Marketing, winst maken, pitchen en sociaal ondernemen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Alles komt aan bod voor de ondernemers van de toekomst!

EERSTE HULP BIJ ONDERNEMEN

 

15.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

Een toegankelijk en aantrekkelijk boek om van a tot z te lezen of om als naslag te gebruiken. NBD Biblion


Wat je ook wilt; dit boek staat vol met ideeën en voorbeelden van hoe je geld kunt verdienen.  Uiteraard vertelt het boek hoe je de dingen kunt aanpakken en waar je begint. De vele voorbeelden van jonge leeftijdsgenoten, de duidelijke en vlotte uitleg met tips, weetjes en informatie zorgen ervoor dat elk kind kan beginnen als jonge ondernemer!   Lees de volledig recensie op nicetips4kids.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.