Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Kaya Crime. Tot de dood ons scheidt EBOOK

Kaya Crime: de nieuwe Young Adult crime serie!

De jonge rechercheur Kaya Elysee werkt op het politiebureau Koninginneweg in Amsterdam. Met een klein en hecht team onderzoeken ze zware misdrijven. Kaya en haar collega Chris vormen een sterk verhoorkoppel. Met veel passie en creativiteit gaan ze bij elke zaak op zoek naar de waarheid, hoe hard die soms ook kan zijn.

Kaya en Chris onderzoeken een woningbrand waarbij een vrouw en een jong meisje zijn omgekomen. De brand is vermoedelijk aangestoken. Maar door wie? Ze verhoren Peter, de ex-man en vader van de slachtoffers. Hij is kapot van verdriet en vreselijk boos. Ook lijkt hij heel zeker te weten wie de brand gesticht heeft. Kaya en Chris gaan op verder onderzoek uit en stuiten daarbij op belangrijke, verrassende informatie. Terwijl het onderzoek verder komt en de verdachten in een nieuw daglicht komen te staan, stort Peters wereld steeds verder in.

KayaCrime.nl

4.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Eva Burgers heeft een oog voor details, dat is iets wat ik gemerkt heb tijdens het lezen van ‘Tot de dood ons scheidt’. Kleine hints worden gedurende het verhaal verteld, waardoor je als lezer extra goed gaat op letten. Hoort dit erbij? Hoe de zaak opgelost werd gaf een verrassende wending aan het verhaal.' - Leesmee.nu


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.