Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd

Prachtig verhaal over verlies, familie en liefde

Het leven van Isa staat plotseling helemaal op z’n kop. Alles waar ze van houdt, lijkt ze zomaar opeens kwijt te raken: de gezellige boerderij van haar oma, de paarden waar Isa zo gek op is, en Omi zelf, op wie ze altijd kon rekenen. Isa wil het liefst troost zoeken bij dat ene paard waarmee ze een bijzondere band voelt: Randalin. Maar ook die lijkt haar te worden afgenomen. Voor Isa goed en wel beseft wat er gebeurt, reist ze met haar oma door het wilde, ongerepte IJsland, op zoek naar een geheim uit oma’s verleden. Maar is haar oma nog wel in staat om een dergelijke reis te maken? Zullen ze vinden wat ze zoeken? En hoe zal Isa’s leven eruitzien als ze thuiskomen?

13.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

"Het is niet gek dat veel meisjes de boeken van Gertrud Jetten graag lezen. Zij schrijft heerlijk en weet wat meiden op verschillende leeftijden bezighoudt. Het is een boek dat iets met je doet, en zeker voor paardenliefhebbers een must. Voor mij was dat leeslint niet nodig ik heb het in één keer uitgelezen.'' - Libris Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.