Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Heksje Lilly in Wonderland DYSLEXIE

Speciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over een vrolijk heksje

Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek staan échte spreuken en tovertrucs. Die zijn soms heel handig!
Lilly heeft een supercool idee! Ze vangt een sneeuwvlok en tovert zich ‘ZAWOESJ’ samen met Hektor het vliegdraakje naar Wonderland. Daar wachten de bewoners nog steeds op de terugkeer van hun koning Origano. Heksje Lilly wil ze heel graag helpen om de koning te zoeken. Samen met Hektor komt ze in de ijzige wereld van de Winterbergen terecht, waar de angstaanjagende vorst Kilhart de Verschrikkelijke regeert. Zal het Hektor met zijn vuuradem en Lilly met haar warmte lukken om de koning te ontdooien?
De kinderboeken over Heksje Lilly worden zeer enthousiast ontvangen door jonge lezers en zijn spannend, vrolijk en humoristisch.

12.50
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'4/5 stars' 'De verhalen van Heksje Lilly zijn dan ook leuk, grappig en spannend' 'Heksje Lilly is leuk, lief en grappig en ook wel een beetje ondeugend' Lees de volledige recensie op: www.thesword.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.