Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Ik hartje lezen. Monsters in de school

Monsters in de schoolMonsters in de school is geschreven op AVI M4 niveau

Getver, de school stinkt! Alle wc’s zijn verstopt. Iedereen denkt dat het een streek is. Of zou het oude boek vol monsters dat Lotte, Ali, Karla en Tom gevonden hebben, er iets mee te maken hebben?

6.50
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

Als Ali en Emma in een oud boek over monsters een spreuk vinden en deze uitspreken, begint het in de hele school te stinken. De wc's zitten verstopt en er klimmen stinkers, een soort monsters, uit de wc's. Tijdens het schoolfeest worden Wanda en Wim bijna meegenomen door de stinkers, maar dankzij de parfum van juf Proper loopt het voorlopig nog goed af. Een eerste leesboekje op niveau AVI-M4, met korte zinnen die met een hoofdletter steeds op een nieuwe regel beginnen. Er worden veel dialogen gebruikt, waardoor het verhaal vlot leest. De vele kleurenillustraties, in grootte variërend, geven een mooi aanvullend beeld. Ze zijn getekend met zwarte pen en ingekleurd met aquarelverf. Deel uit de reeks 'Ik [hou van] lezen' voor beginnende lezers. Een leuk en spannend verhaal voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. NDB Biblion Felix Meijer


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.