Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek! Met de Gouden Paarden-serie kunnen kinderen de wereld beleven zoals een paard dat doet!

Gouden paarden – Vidar wil dansen

‘Vidar wil dansen’ van Christine Linneweever is het elfde paardenboek in de Gouden Paarden-serie. Dit deel gaat over het Fjordenpaard Vidar. Vidar werkt met zijn baas Steven in de bosbouw, maar beleeft daar niet veel plezier aan.

Vidar vindt bomenslepen helemaal geen leuk werk, want het is zwaar en steeds hetzelfde. Het is zijn droom om te dansen; hij houdt enorm van muziek! Van zijn moeder Isolde krijgt hij echter te horen dat hij qua type niet geschikt is om met een meisje op zijn rug mee te doen aan dressuur. Ze zegt hem dat hij dat maar uit zijn hoofd moet zetten. Totdat zijn eigenaar Steven een ongeluk krijgt en zijn been breekt.

Zolang hij niet kan werken, moet Vidar met Stevens kleindochter Fay mee. Gaandeweg leren Fay en Vidar elkaar beter kennen. Ze helpen elkaar met het oplossen van hun problemen.

 

13.99
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.