Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Eindeloze egyptenaren 7+

De geschiedenis van de wereld is geweldig interessant en de populaire Waanzinnig om te weten-serie weet daar alles van. Razende Romeinen en Eindeloze Egyptenaren zijn de eerste boeken in de speciale Waanzinnig om te weten Junior-serie, speciaal voor lezers vanaf 7 jaar. Lijkt het jou wel leuk om te leven als een oude Egyptenaar? Niet na het lezen van dit boek! Lees alle vreemde feiten over in de war geraakte goden, prijzige piramides en natuurlijk de ingewikkelde mummies. Ontdek de waarheid over de koele Cleopatra en de vloek van Toetanchamon. Er is ook een top tien van grappige farao’s, een mummie-maak-stappenplan, een Egyptische quiz en leuke verhalen over alles wat er misging voordat de Egyptenaren echte piramide-experts werden. Kom alle details te weten die je geschiedenisleraar overslaat (of nog niet wist!). Geschiedenis was nog nooit zo leuk!Waarschuwing voor je begint met lezen: de Egyptenaren waren niet vies van experimenten met lijken en muizen in hun mond!

9.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Heb je het niet zo op enge dingen zoals muizen, lijken en andere gruwelijke dingen dan moet je dit boek misschien niet lezen... Alle andere stoere lezers: ga je gang!' - Jeugdbieb


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.