Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Droompaarden. Het allerliefste veulen DYSLEXIE

Droompaarden: de hartveroverende serie voor paardenmeisjes in het Lettertype Dyslexie
Het allerliefste veulen is deel 2 in de serie.

Alle paardendromen komen uit in deze nieuwe serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart beeldjes van paarden. Als ze naar die beeldjes kijkt gebeurt er iets raars: ze komt terecht in de wereld van dat paard. Een prachtig showpaard of een miniveulen… En iedere keer blijkt dat Emma een belangrijke rol speelt in een avontuur in de wereld van dat paard.

Wat zijn paarden toch leuk! Emma kan er geen genoeg van krijgen. Op de manege wordt een schattig veulen geboren. Daarom koopt Emma een beeldje van een shetlanderveulentje. Weer thuis op haar kamer zet ze het voor zich neer. Ze is zo benieuwd! Zou ze dit keer in de droomwereld van dat paardje terechtkomen?

Aan ieder deel in de Droompaarden-serie hangt een bedeltje van het paard dat de hoofdrol speelt. Een serie om bij weg te dromen…

Paardenboek met een uniek bedeltje van het paard dat de hoofdrol speelt in het boek.

 

Lees het eerste hoofdstuk online

12.50
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

Opnieuw is ook dit verhaal weer verrassend en vlot geschreven, zoals het hoofdpersonage Emma haar nieuwe avontuur beleeft op een paardenfokkerij van bijzonder kleurige Shetlanders. Hoe weet je nou bijvoorbeeld wanneer een pony bijna gaat bevallen? Recensie op onlinedierenkrant.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.