Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Doorbraak EBOOK

Doorbraak is de bijzondere autobiografie van Jack Andraka. Jack was pas 15 jaar toen hij een betaalbare test uitvond om alvleesklierkanker, eierstokkanker en longkanker vroeg te kunnen detecteren. Jacks verhaal gaat niet alleen over zijn internationale succes; het gaat ook over pesten, depressie en doorzettingsvermogen om dit het hoofd te bieden. Hij inspireert jonge mensen om hun dromen achterna te gaan en om te vechten om serieus genomen te worden. Bij elk hoofdstuk is een wetenschappelijk doe-het-zelf experiment toegevoegd. Dit maakt Doorbraak een perfect boek voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt. Jacks verhaal zal zijn generatie laten zien dat we allemaal de wereld kunnen veranderen zolang we maar het lef hebben om het te proberen.

9.42
  • Recensies
  • Reacties

'Het verhaal leest makkelijk maar doet ook Amerikaans aan (bv. 'Geef je droom niet op. Iedereen kan de wereld veranderen'.). Toch is dit bijzondere verhaal de moeite waard. De nu 18-jarige Jack kan een inspirator zijn voor pubers'. - NBD Biblion


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.