Dik Trom in Afrika

Een vrolijk leesboek over de dikke jongen die vol streken zit

Bij de naam Dik Trom moet iedereen onmiddellijk denken aan de dikke jongen die vol streken zit maar een hart van goud heeft. De schrijver C. Joh. Kievit heeft met Dik Trom een figuur tot leven gebracht, die inmiddels een nationale bekendheid is geworden. Dit deel is geschreven door zijn achterkleinzoon Ton van der Lee en gaat over de achterkleinzoon van Dik Trom

De zomervakantie wordt voor Dik superspannend. Hij gaat naar Kenia om het heilige bos van de Maasai te redden. Zijn vriend Ntoro komt daar vandaan en zijn Afrikaanse stamgenoten hebben hem en zijn vader Kone opgeroepen om te komen helpen. Dik en zijn vrienden belanden in een groot avontuur. Ze komen op plekken waar je alleen maar van kunt dromen en maken dingen mee die je normaal alleen op tv ziet. Dik staat te trillen op zijn benen als hij oog in oog komt te staan met een enorme buffel en als hij wordt uitgedaagd om een dolle struisvogel te temmen. Lukt het de vrienden om de Maasai te helpen?

12.99
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.