Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

De verborgen dromen van Dalí

De Blockbusters gaan op vakantie naar Spanje. Jimi, Juul en Lara zijn met Storm en zijn ouders mee om de vergunning voor een schilderij van Dalí te regelen.

Storm zit vooral veel op zijn telefoon. Hij is boos en verdrietig vanwege een foto waarop het lijkt alsof hij met een meisje zoent. Maar dat is niet waar! Hij heeft verkering met Juul en zij is de enige die hij wel zou willen zoenen (maar hoe pakt hij dat aan?).

De Blockbusters bedenken in Spanje een plan om het cyberpesten te stoppen. Ze gaan zelf misleidende foto’s maken, telkens gebaseerd op een werk van Dalí. Ondertussen gebeuren er vreemde dingen in het Spaanse vissersdorp. Wat hebben die met elkaar en met het schilderij van Dalí te maken?

 

14.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

De verborgen dromen van Dalí van Manon Berns krijgt 5/5

Een spannend verhaal, dat helemaal draait om de geheime dromen van Dalí. Natuurlijk draait het boek rondom het thema Surrealisme, en genre waarin Dalí zich vooral bezig hield. Het verhaal is spannend en een tikje verwarrend. Vooral de link naar het hedendaagse surrealisme middels Instagram en fotomanipulatie houdt het verhaal actueel. Door: Dennis van Houts, coolesuggesties Score: Blockbusters: De verborgen dromen van Dalí krijgt 5 van de 5 punten. Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.