Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

De ongelooflijke avonturen van Merel Jansen

Merel Jansen

Een serie om op slag verliefd op te worden.

Nadat Merel onbewust ‘De Daad’ heeft verricht, wordt ze gekidnapt. De Daad (neuspeuteren en opeten) laat namelijk zien dat je een piraat in de dop bent.

Merel komt terecht in een wereld vol piraten en moet werken op De Woesde Made, een schip met de vreemdste bemanning ooit. De kapitein is een gemene wolf, die Merel niet wil laten gaan. Pas als ze samen met de andere piraten de schat heeft gevonden, mag ze naar huis. De zoektocht naar de schat neemt Merel mee naar de gekste plekken. En dit allemaal… in haar pyjama.

De ongelooflijke avonturen van Merel Jansen is geweldig geschreven. De humor en de actie spatten van elke pagina en uit elke zin.

 

14.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'De personages spreken tot de verbeelding en komen echt tot leven. De plot van het verhaal zit vol verrassende wendingen en kronkels die het boek de moeite waard maken. Eén hoofdstuk lezen is genoeg om samen met Merel in te willen schepen voor de rest van de reis. De ongelooflijke avonturen van Merel Jansen smaakt naar meer. Gelukkig verschijnt het tweede deel binnenkort ook.' - 5 sterren van Chicklit Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.