Nieuwtjes, blog van Mirjam Hildebrand

Nu haar boek Voorlopers bijna verschijnt schrijft Mirjam Hildebrand een nieuwe blog

‘Ik zocht in je blogs waar Voorlopers over gaat, zodat ik dat aan mijn collega’s kan laten lezen, maar het staat nergens.’ Dat zei een vriendin laatst tegen mij.

Hoog tijd dus:
De vijftienjarige Emma voelt zich ‘anders’: ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma’s vader – die ze al ruim twee jaar niet meer heeft gezien – deel uitmaakt van een groep mensen die zich Voorlopers noemen, besluit Emma met haar mee te reizen… Maar eenmaal in het bergdorp in Frankrijk, waar de Voorlopers zich gevestigd hebben, blijkt haar leven nog gecompliceerder te worden. Is Emma zelf ook een Voorloper? Waarom wil haar vader niet dat ze de Voorlopers helpt? Wat is er met de ouders van Philana gebeurd? En wie probeert haar in de val te lokken?

Ik zag trouwens net, toen ik dit tekstje kopieerde van bol.com, dat er daar al een review staat! Van iemand die ik verder niet ken. Dat moet iemand zijn die aan een van de eerste exemplaren is gekomen. Nu ben ik dus benieuwd wie dat is.
Op alle webshops (Bruna, Libris, boekhandel bij jou in de buurt) is hij nu ook al te bestellen! Gaaf idee. Klik en gekocht. Die mensen krijgen hem denk ik al eerder dan degenen die hem op de boekpresentatie komen halen. Bij de webshops staat namelijk dat hij vanaf 7 juni leverbaar is ? De boekpresentatie is op 11 juni.

Hoeps, mooie kans om die uitnodiging eens even zichtbaar te maken:

Nieuwtjes blog uitnodiging Voorlopers Mirjam Hildebrand

Ik zou het erg leuk vinden als je komt!

Het was zo’n geweldig leuk moment om het boek zelf voor het eerst in handen te hebben. Misschien zie je het aan mijn gezicht. Of dat van mijn moeder ?

Nieuwtjes blog Mirjam Hildebrand en haar moeder

Ik heb ook een erg gezellige bloggerslunch gehad. Georganiseerd door Uitgeverij Kluitman ging ik met een groepje boekenbloggers lunchen in Amsterdam. Leuke gesprekken, lachen en nieuwsgierigheid naar het boek. Fotomomentjes en ze kregen allemaal een boek plus win-exemplaar mee. De boekentrommel schreef er een leuke blog over.

Nieuwtjes blog Mirjam Hildebrand: Mirjam Hildebrand Voorlopers Bloggerslunch

Zo, nu hop naar het werk voor het afnemen van een IQ-onderzoek. Vanmiddag even samen met Otto van Kluitman op bezoek bij Jessy van boekhandel de Vries om de boekpresentatie voor te bespreken. Jessy is trouwens genomineerd voor beste boekverkoper van het jaar award. Dus stem op haar!
Ik geniet van deze tijd ?