Sally Warner

Sally Warner is geboren in New York City en opgegroeid in Connecticut. Toen ze acht jaar was, verhuisde ze met haar ouders, broer en zus naar Californië. Ze ging in Pasadena naar de basisschool en de middelbare school, en volgde daarna een opleiding aan de Kunstacademie.

Al snel nadat ze afgestudeerd was, werd haar werk tentoongesteld. Sally Warner heeft twee zoons. Alex, de oudste, is schrijver, en Andrew danst en is choreograaf. Na tien jaar te hebben lesgegeven op een middelbare school in Pasadena, begon Sally Warner met schrijven. Haar eerste drie boeken gingen over kunst voor jongeren en volwassenen. De kinderboeken die ze daarna schreef, heeft ze soms zelf geïllustreerd.

Sally Warner woont met haar man in het zuiden van Californië. Hij is ook schrijver en kunstenaar, en ze werken allebei thuis waar hun teckel Rocky goed op ze past. Sally Warner houdt van dieren en tuinieren, yoga, zwemmen en koken voor vrienden en familie.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.