Nick Arnold

Nick Arnold is geboren in 1964 in Engeland. Hij schrijft al van jongs af aan kinderboeken en verhalen. Toen hij klein was schreef hij al over waanzinnige onderwerpen – hoe gruwelijker, hoe beter. Hij is dus totaal niet veranderd!

Nicks eerste lesboeken verschenen toen hij op de Universiteit van Londen werkte aan een lesproject voor kinderen over de natuur. Na deze lesboeken schreef hij artikelen voor allerlei bladen. Op een dag kreeg Nick een briljant idee. Hij zei bij zichzelf: ‘Als ik krantenartikelen kan schrijven, kan ik ook boeken schrijven voor andere uitgevers.’ Brutaal stapte hij met z’n ideeën naar de belangrijkste uitgeverijen in Engeland. En sommige vroegen hem om kinderboeken voor ze te schrijven.

Inmiddels is Nick de tel kwijt van het aantal kinderboeken dat hij heeft geschreven (hij kan trouwens helemaal niet zo goed tellen).

Als Nick geen waanzinnige boeken schrijft, geeft hij les aan volwassenen. Zijn hobby’s zijn fietsen, eten (pizza!) en moppen verzinnen.


Nick Arnold Boeken Bekijk alle boeken

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.