Jesse Drent & Annemarie Dragt

Jesse Drent

Jesse Drent treedt vrijwel iedere week op tijdens paardenevenementen in heel Nederland met zijn Arabische merrie Andorra en shetlander-hengst Macho. Het is heel bijzonder om te zien hoe hij zijn paarden met veel liefde en aandacht ongelooflijke dingen heeft geleerd: steigeren, liggen, knielen, naar hem toe komen en nog veel meer. Binnen een paar jaar is Jesse uitgegroeid tot een idool van heel veel paardenliefhebbers, die dolgraag op dezelfde manier met hun paard willen leren omgaan.

Jesse heeft een grote schare fans, die hem volgen op social media (112.000 volgers op Instagram, 36.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal) en hij treedt wekelijks op tijdens paardenevenementen in Nederland, België en Duitsland.
twitter: @Jessetjuhhh
youtubekanaal: Jessetjuhhh

In september 2015 is zijn succesverhaal Passie voor Paarden bij uitgeverij Kluitman uitgegeven.

Annemarie Dragt

Annemarie Dragt is geboren op 28 oktober 1959 in Delft. Ze kon goed leren en kwam daardoor op het gymnasium terecht. In 1977 haalde ze haar eindexamen en het eerste wat ze deed, was een vakantiebaantje nemen om een eigen paard te kopen. Dat werd Stormur, een IJslander. Annemarie ging Nederlands studeren en haalde na zes jaar haar bul. Daarna kon ze al aan de slag voor uitgeverij Kluitman. De samenwerking liep zo goed dat Annemarie na verloop van tijd een vaste baan kreeg bij de uitgeverij als redacteur.

Op een gegeven moment vroeg de uitgever of ze niet eens zelf een boek wilde schrijven, bijvoorbeeld over paarden. Na een poosje twijfelen besloot ze het maar eens te proberen. Dat werd het boek De eigenwijze pony. Later volgden er meer delen in dezelfde serie en een boek over Pien die graag een pony wil.

Samen met Jesse schreef Annemarie het boek Jesse Drent, Passie voor paarden.


Jesse Drent & Annemarie Dragt Boeken Bekijk alle boeken

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.