Caroline Plaisted

De vader en moeder van Caroline Plaisted waren beiden balletdansers. Zelf wilde Caroline ook graag balletdanseres worden en daarom ging ze naar een speciale balletschool. Na twee jaar hield ze hier echter mee op en ging ze weer naar een gewone school. Ze vond ballet toch niet leuk genoeg om er haar baan van te maken. Na haar middelbare school ging Caroline bij een bibliotheek werken.

Caroline woont samen met haar twee kinderen, twee border terriërs en haar twee katten in Kent (Engeland). Ze werkt freelance als redacteur en schrijver. Caroline heeft verschillende boeken geschreven voor kinderen en jongeren. Daarnaast werkt ze als redacteur van boeken voor volwassenen. Die boeken kunnen over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan, zoals bijvoorbeeld antiek en motoren. Ideeën voor haar boeken over De Glitterclub krijgt Caroline van haar eigen kinderen, vooral van haar dochter Hannah. In haar vrije tijd zingt Caroline in een koor en renoveert ze zelf haar oude huis. Maar ze houdt ook van wandelen met haar honden, borduren, chocolade-ijs en ze luistert graag naar muziek, vooral naar liedjes die ze nooit eer

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.