Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Vertrouw me maar

Over de gevaren van internet en online ‘vrienden’

Kaat heeft een nieuwe profielsite ontdekt : MyFriendz. Daar leert ze de leuke DJ15 en zijn zus, het model Chloe, kennen. Misschien kan Chloe haar wel helpen om zelf model te worden! En daar is de webcam heel handig bij. Maar eerst is er het schoolkamp: zwemmen en met zijn allen bij het kampvuur zitten, in tentjes zitten, in tentjes slapen en misschien leert ze haar nieuwe klasgenoot Michael wel wat beter kennen.

Michael komt uit Australië en hij vindt het maar niks, zo’n schoolkamp. Zeker niet als zijn vader het ook nog eens het heel goed – te goed – blijkt te kunnen vinden met de moeder van Sven. Michael wil het liefst weer terug naar down-under, waar hij lekker kan surfen met zijn vrienden. Maar hoe zorgt hij ervoor dat zijn vader ook weer terug wil? En wat is er toch met Kaat aan de hand?

12.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Vertrouw me maar is een fantastisch boek voor kinderen vanaf tien jaar, maar qua onderwerp eigenlijk bijna verplichte kost voor kinderen van nu… Vertrouw me maar is dan ook een boek dat niet in de schoolbibliotheek mag ontbreken!' - Wijtestenhet.nl Lees de volledige recensie onlineWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/klujgftp/kluitman.nl/wp-content/themes/Kluitman/woocommerce/content-single-product.php on line 288