Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Roos helpt de dieren. De kleine chimpansee Dyslexie

Roos helpt de dieren. De kleine chimpansee
Voor alle dierenliefhebbers vanaf 7 jaar

Kinderboek over Roos, een ondernemend meisje dat naast de dierentuin woont. Ze komt er zo vaak mogelijk, omdat ze gek is op alle dieren. Als er iets mis is, heeft Roos dat meteen in de gaten. En dan komt ze natuurlijk in actie…

In de dierentuin is een nieuwe chimpansee gekomen, Ulan. Ze is nog jong en weet niet hoe ze met andere chimps moet omgaan. Daarom is ze erg bang. Toch moet ze wennen aan de groep. Roos vindt het heel zielig voor Ulan. De andere apen zijn echt wel aardig, maar hoe kan ze Ulan daar nu van overtuigen? Wat kan Roos doen om de kleine chimpansee te helpen?

Voor beginnende lezers is het belangrijk dat ze boeken lezen die ze leuk vinden. Op die manier leren ze dat er bij het lezen een wereld voor je kan opengaan. Dit boek over Roos helpt de dieren is geschikt voor kinderen die houden van een vrolijk en soms ontroerend verhaal over dieren.

Dit boek is geschikt voor beginnende lezers die al een jaar leeservaring hebben. Vooral voor groep 4 en 5, maar je kunt het natuurlijk best langer blijven lezen!

12.50
  • Reacties
  • Serie