Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Arjen Robben en de finale van de Champions League

Het leven van Arjen Robben is een droom voor veel kinderen: voetballen als baan! Maar hoe is het zover gekomen? Wat maak je allemaal mee op weg naar de top? Daar wisten vele achtstegroepers uit Groningen wel een antwoord op.

Lees in dit boek hun verhaal: een boeiende mix van werkelijkheid en fantasie over het leven van Arjen Robben. Over zijn tijd als pupil bij VV Bedum, over zijn buitenlandavonturen en natuurlijk de finale van de Champions League!
Dit boek is het eerste deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben. De verhalen zijn geschreven door kinderen en tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver van de boeken over Koen Kampioen.

Er zijn drie boeken verschenen in de Arjen Robben serie:
‘Arjen Robben en de finale van de Champions League’
‘Arjen Robben en het magische schot in Rio’
‘Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden’

Elk deel in de serie wordt afgesloten met een interview met Arjen Robben over de thema’s van het boek.

4.95
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Arjen Robben en de finale van de Champions League is niet alleen een fantastisch boek voor alle fans, maar ook een ontzettend leuk boek voor kinderen die geen voetbalfan zijn. Doordat het leven van Arjen Robben –deels waar en deels niet waar – in leuke en vlotte verhalen is beschreven, inclusief prachtige prenten in kleur is het een boek geworden wat al gauw zal aanspreken bij kinderen. Ik denk dat Stichting Lezen & Schrijven met dit initiatief daadwerkelijk kinderen aan het lezen en aan het schrijven hebben gekregen. En dat was nou net de bedoeling!' - www.thesword.nl